Home Webshop Verf Inrichterij Nieuws Over ons Contact
Capi

bijenhotel - bruin

Puur Wonen Minimalistisch Wonen Buiten Leven

Dit bijenhotel is een functioneel design product uit de biodiversiteit collectie van Capi. Met het bijenhotel bescherm je de solitaire bij en draag je bij aan de voortplanting van deze belangrijke beestjes. Door de verschillende groottes van bamboestokjes en gaten in het frontje is de ideale omgeving voor de bijen nagebootst. Op deze manier help je de biodiversiteit van onze natuur, maar hang je ook een mooi design product in jouw tuin.
Super leuk te combineren met de andere design producten uit deze collectie zoals het vogelhuis en het voederhuis. Creeer je eigen biodiversiteitshoekje in je tuin, op je balkon of (dak)terras. Hang hem op aan een band aan de regenpijp of met een schroef tegen een muur. Je draagt duurzaam bij aan een stukje natuur en het staat ook nog eens prachtig!
100% recyclebaar
afm: 24 × 18.5 × 23 cm
kleur: mat bruin / terra


€22,50 Tijdelijk uitverkocht

Capi Europe ontwerpt en produceert design plantenpotten in diverse stijlen en maten. Een groot deel van de design potten wordt duurzaam in Tilburg gemaakt. De Made in Holland bloempotten zijn te herkennen aan de opvallende oranje kleur aan de binnenkant. Deze gekleurde binnenkant kenmerkt zich, naast het Hollandse accent, door zijn unieke isolatielaag. Deze dubbelwandige laag beschermt de wortels van de plant en hierdoor zijn deze design bloempotten zowel binnen als buiten perfect te gebruiken. Naast potten heeft Capi ook een biodiversiteit assortiment en zijn de Belgische design gieters van Xala bij hen ondergebracht.

Deel deze pagina:

© 2023 - Inrichterij van Toen

Creatie & realisatie door Monique i.s.m. The MindOffice

Toegevoegd aan je winkelwagen