Home Webshop Verf Inrichterij Nieuws Over ons Contact


Foekje Fleur

bottle vase #15 porselein - powder

Dutch Design Puur Wonen Minimalistisch Wonen

De bottle vases zijn geinspireerd op afval uit de Maas in Rotterdam dat zich al sinds de jaren 60 ophoopt, met haar duurzame porseleinen flessen wil Foekje Fleur aandacht vragen voor het groeiende plastic soup probleem.
De buitenkant van de fles is mat, de binnenkant is loodvrij geglazuurd zodat het goed te gebruiken is als een vaas of fles met inhoud (gebruik dan een kurk)
Deze bottle vase is onderdeel van de -World Collection- gebaseerd op plastic flessen gevonden op stranden en rivieroevers van over de hele wereld. Ze worden handgemaakt vlakbij Aveiro in Portugal door een team van zeven mensen, hierdoor zijn geen twee flessen exact hetzelfde en kunnen er kleine afwijkingen in kleur en oppervlak bestaan. De vazen zijn gesigneerd aan de onderkant en samen met een brochure met hun verhaal verpakt in een kartonnen box.
#15
afm: 21,6×8,0x4,9 cm
kleur: powder


€42,00 Tijdelijk uitverkocht

Foekje Fleur is de oprichter van het label met dezelfde naam. Zij is afgestudeerd in Design en Fine Arts, een Nederlandse ontwerper die functionele objecten maakt die heel vrolijk en speels aandoen en toch ook tot nadenken stemmen en geinspireerd zijn op serieuze onderwerpen als milieuvervuiling en dierenrechten.

Deel deze pagina:

© 2024 - Inrichterij van Toen

Creatie & realisatie door Monique i.s.m. The MindOffice

Toegevoegd aan je winkelwagen