Home Webshop Verf Inrichterij Nieuws Over ons Contact


Foekje Fleur

bubble buddy - ocean plastic - light green - limited edition + Dr. Bronners zeep

Puur Wonen Scandinavisch Wonen Minimalistisch Wonen

Een speciale editie van deze zeephouder, reisdoosje en zeeprasp! Dit mooi vormgegeven doosje is gemaakt van gerecycled plastic en voorkomt toekomstig afval. Door de bubble buddy heb je geen plastic flessen meer nodig, maar heb je genoeg aan een stuk zeep, dat droog gehouden wordt in je badkamer of op je aanrecht, maar ook geraspt kan worden zodat het makkelijk opgelost kan worden in water en je bijvoorbeeld de (af)was kunt doen. Dubbel mooi Dutch Design!

Voor deze -Limited Edition- is 49% van het gebruikte plastic uit de oceanen gehaald, het bestaat voornamelijk uit afgedankt vistuig, ook wel ghostnets genoemd. De overige 50% is gerecycled huishoudelijk afval, zorgde voor de lichtgroene kleur. Van elke verkochte Bubble Buddy wordt er een donatie gemaakt aan Sea Shepherd, deze samenwerking is extra speciaal omdat Sea Shepherd een van de bedrijven is die het oceaanplastic heeft ingezameld om te recyclen tot deze Bubble Buddy! Een echte Sea Shepherd editie. En omdat Dr. Bronners een van de andere sponsors van Sea Shepherd is, wordt deze editie geleverd met een Dr. Bronners Citrus Bar, gemaakt van mooie Fair Trade ingredienten en biologische hennep olie.
Hij wordt geleverd in een milieuvriendelijke kartonnen doos ontworpen door Rachel Sender. Een mooi cadeau voor jezelf of een ander!
materiaal: gerecycled plastic
afm: 10,8 X8X5,5 cm
kleur: light green


€19,95 Tijdelijk uitverkocht

Foekje Fleur is de oprichter van het label met dezelfde naam. Zij is afgestudeerd in Design en Fine Arts, een Nederlandse ontwerper die functionele objecten maakt die heel vrolijk en speels aandoen en toch ook tot nadenken stemmen en geinspireerd zijn op serieuze onderwerpen als milieuvervuiling en dierenrechten.

Deel deze pagina:

© 2024 - Inrichterij van Toen

Creatie & realisatie door Monique i.s.m. The MindOffice

Toegevoegd aan je winkelwagen