Home Webshop Verf Inrichterij Nieuws Over ons Contact
Originalhome

jute mand - rond - zwart - L

Puur Wonen Stoer Wonen Zwart-wit Wonen Scandinavisch Wonen

Ronde mand gemaakt van duurzaam jute. Jute is zo duurzaam doordat het snel verbouwd kan worden en wanneer het gedroogd is een sterke vezel vormt waar prachtige manden en vloerkleden van gemaakt kunnen worden. Deze manden worden met de hand geweven in Bangladesh, waar ook het gewas wordt verbouwd. Het handwerk maakt de manden veel mooier dan machine geweven manden. Daarnaast zorgt het natuurlijk ook voor arbeid in gebieden waar dat hard nodig is.
De mand is leuk te gebruiken om spullen in op te bergen, voor kussens of kleden, maar is ook prachtig met een mooie plant.
materiaal: jute
kleur: zwart
maat: 35 x 35 cm


€36,00 Tijdelijk uitverkocht

Originalhome biedt aarde-, dier- en mensvriendelijke woondecoraties aan voor je huis en werkruimte. Een combinatie van design, milieubewustzijn en ethische handel. Originalhome werkt samen met kleine werkplaatsen in de landelijke gebieden van derdewereldlanden om meer werkgelegenheid te creëren. Alle producten worden met de hand vervaardigd van rest- en hergebruikt materiaal van natuurlijke veganistische oorsprong.
Met hun duurzame producten die een sociaal doel dienen breng je de natuur terug in je interieur. Op je eigen  originele manier en in je eigen originele stijl.

Deel deze pagina:

© 2022 - Inrichterij van Toen

Creatie & realisatie door Monique i.s.m. The MindOffice

Toegevoegd aan je winkelwagen