Jitney No.293

Farrow & Ball verf wordt gemaakt met ruime hoeveelheden natuurlijke pigmenten en de mooiste producten als bindmiddel, dit geeft de verf zijn ongeëvenaarde kleurdiepte en prachtige werking van het licht. Farrow & Ball verf laat zich door het gebruik van de natuurlijke pigmenten niet mengen op de mengmachine maar wordt ambachtelijk gemaakt in Wimborne Dorset, UK.

Lees hier meer over de verschillende finishes

Het rendement van de fineshes betreft 1 laag.


Kies je toepassing:Primer
De Farrow & Ball grondverven worden gemaakt met de zelfde hoogwaardige ingrediënten en pigmenten als de dekverven. Zij zorgen voor een solide en goed hechtende ondergrond en een slijtvaste en duurzame afwerking. De primer egaliseert tevens eventuele oneffenheden en geeft een eindresultaat van topkwaliteit en ongeëvenaarde kleurdiepte. Iedere Primer en Undercoat is ontwikkeld voor een specifiek type ondergrond en verkrijgbaar in 4 tinten die overeenstemmen met de deklagen.

Lees hier meer over de verschillende primers


Twijfel je of heb je vragen?
Neem gerust contact op

Mailen mag naar info@inrichterijvantoen.nl, maar bellen is sneller: 0653960159. Je mag natuurlijk ook altijd langs komen in de winkel in Strijen.
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Contact opnemen

Heb je een vraag, wil je meer informatie of een afspraak met ons maken? Dit kan in onze winkel, via telefoon of email en ook middels dit formulier.

Kom eens langs in onze winkel

Adres
Boompjesstraat 6
3291AB Strijen
info@inrichterijvantoen.nl
06 53 96 01 59

 

Openingstijden winkel:
Woensdag t/m vrijdag
Zaterdag


 

10.00 - 17.00
10.00 - 16.00

Buiten openingstijden op afspraak.