Home Webshop Verf Inrichterij Nieuws Over ons Contact
Capi

Xala gieter Lungo 12L - olijfgrijs

Vintage Stijl Scandinavisch Wonen Landelijk Wonen Buiten Leven

Een oversized koffiekan als gieter: functionaliteit met een knipoog naar het verleden. LUNGO (12L), een iconische gieter die zoveel meer is dan alleen een gieter.
Dankzij het leuke ontwerp doet de Lungo het ook super als bloemenvaas en is het een eyecatcher in je interieur en tuin. Door de tweede handgreep is hij ook heel praktisch en geef je er vrolijk je planten water mee!
Design: Davy Grosemans
inh: 12 liter
afm: H 44 x B 46 cm x Ø 26 cm
kleur: olijfgrijs


€27,50 Tijdelijk uitverkocht

Capi Europe ontwerpt en produceert design plantenpotten in diverse stijlen en maten. Een groot deel van de design potten wordt duurzaam in Tilburg gemaakt. De Made in Holland bloempotten zijn te herkennen aan de opvallende oranje kleur aan de binnenkant. Deze gekleurde binnenkant kenmerkt zich, naast het Hollandse accent, door zijn unieke isolatielaag. Deze dubbelwandige laag beschermt de wortels van de plant en hierdoor zijn deze design bloempotten zowel binnen als buiten perfect te gebruiken. Naast potten heeft Capi ook een biodiversiteit assortiment en zijn de Belgische design gieters van Xala bij hen ondergebracht.

Deel deze pagina:

© 2022 - Inrichterij van Toen

Creatie & realisatie door Monique i.s.m. The MindOffice

Toegevoegd aan je winkelwagen