Home Webshop Verf Inrichterij Nieuws Over ons Contact
09-01-2020

2019 op Insta - volg ons in 2020 voor nieuws en interieur inspiratie

Om het jaar ook op Insta goed af te sluiten is dit onze collage van de negen plaatsingen met de meeste betrokkenheid. Het gaat soms dus niet alleen om het mooiste plaatje maar ook om wat je vertelt.
.
Leuk dat twee voor ons belangrijke assortimenten erbij zijn; onze mooie verven van Farrow & Ball die milieuvriendelijk worden gemaakt en waarvan het verpakkingsmateriaal wordt gerecycled. En onze duurzame, ecologische collectie wand- en vloertegels, gemaakt volgens ouderwets vakmanschap tegen een eerlijke prijs.
.
Ook vertegenwoordigd is een van onze nieuwe assortimenten dit jaar; onze buitenkleden van gerecycled plastic en de binnen- buiten kleden van gerecyclede petflessen. We hebben meer mooie nieuwe assortimenten opgenomen; duurzaam, Fair Trade vanuit derde wereld landen en design van Nederlandse bodem. We kopen bewust in en staan achter de producten die we verkopen. We zullen alles komende tijd ook via Insta blijven uitlichten. We hopen dat je ons blijft / gaat volgen! Dit kan natuurlijk ook via Facebook.
.
Afgelopen jaar hebben we weer veel mooi interieur maatwerk mogen uitvoeren voor klanten, vaak ook maatwerk meubels; Theo’s passie. We zullen proberen dit iets vaker te gaan delen met jullie.
.
We hopen jullie in 2020 weer te mogen ontmoeten! In onze stenen winkel in de Hoeksche Waard (va 18-01 weer geopend), in onze webshop, via social media of bij je thuis. Welkom in onze Inrichterij!
Theo & Monique

Deel deze pagina:

© 2024 - Inrichterij van Toen

Creatie & realisatie door Monique i.s.m. The MindOffice

Toegevoegd aan je winkelwagen