Remmers Interieur & Timmerwerk

Theo komt uit een familie van timmermannen, zowel zijn vader als zijn opa waren timmerman en Theo heeft zelf ook al zo’n dertig jaar ervaring dus we kunnen veilig zeggen dat hij zich een vakman met ambachtelijke vaardigheden mag noemen. Daarbij kan hij zich goed inleven in de wensen van de klant en vindt hij het leuk om mee te denken en oplossingen aan te dragen. We hebben dan ook veel tevreden klanten.

We verzorgen interieur maatwerk en timmerwerk bij de klant thuis zoals kastenwanden, kamer ensuite, deuren afhangen en beslag monteren, maatwerk tafels en banken, nieuwe keukenfronten op bestaande keukens of een compleet nieuwe keuken, lambrisering, vensterbanken en raamaftimmering, we leveren rolsystemen en maken en/of hangen loftdeuren af.

Er zijn veel mogelijkheden. Neem contact op met Theo of loop even binnen in onze Inrichterij om een afspraak te maken om wensen en mogelijkheden door te spreken. We denken graag met je mee en geven graag advies. We leveren kwaliteit en gaan voor een interieur waar jij je prettig in voelt.

Inrichterij Van Toen verzorgt ambachtelijk interieur en timmerwerk in de Hoeksche Waard. Kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Bekijk voorbeeldenWinkel Inrichterij Van Toen

Onze winkel is zowel een stenen winkel als een webshop. Alle producten in de webshop zijn ook in de winkel te vinden. Kijk even rond in onze webshop voor een indruk!

Daarnaast hebben we in onze winkel assortimenten die niet in de shop staan, zoals een uitgebreide collectie eerste kwaliteit Zelliges (Marokkaanse handgemaakte tegels) in veel prachtige kleuren, deze moet je gewoon in het echt bekijken. Ook een mooi assortiment handgemaakte cementtegels. Voor beiden geldt dat ze ambachtelijk en milieuvriendelijk zijn geproduceerd, absoluut zonder gebruik van kinderarbeid en met een eerlijk loon en arbeidsomstandigheden voor de werknemers.

Verder hebben we in onze winkel een uitgebreid assortiment (design) deur-, raam- en meubel beslag. Krijtverf plus toebehoren van het Nederlandse merk Abbondanza. Mooie in Rotterdam gemaakte zeefdruk kaarten, zodat je naast je appje ook een bijzonder kaartje kan versturen. Een kleine collectie (klein)meubelen, handgemaakt en/of vintage en een iets ruimere collectie woonaccessoires dan in de webshop. Ook staan onze Giso lampen (nog) niet in de webshop.

Inrichterij Van Toen is Farrow & Ball dealer voor de Hoeksche Waard, we zijn heel blij met deze mooie verven gemaakt met natuurlijke pigmenten waar mensen graag een stukje verder voor reizen en die we ook in onze webshop voeren. We zijn dealer van Frezoli Industrial Lighting en Giso (Gispen Design) lampen.

De producten voor de winkel en webshop worden door Monique heel bewust ingekocht. Zij houdt van Dutch Design (o.a. pols potten, &Klevering, studio Hamerhaai, Hella Duijs) en Scandinavisch Design (o.a. String Furniture, de pockets staan in de shop, de rest kan via de winkel). Monique houdt van ambachtelijk gemaakte producten en Fair Trade producten, hergebruik en gerecyclede producten, eerlijke en duurzaam geproduceerde woonaccessoires gemaakt van natuurlijke materialen. Dit vindt je allemaal terug in onze webshop en in onze winkel.

In de winkel staan we klaar om je te helpen wanneer je dat wilt, met (kleur)advies en om je cadeautje gezellig voor je in te pakken. Natuurlijk ben je altijd welkom om gewoon even lekker rond te kijken en inspiratie op te doen voor je interieur. We schenken graag een kopje koffie of thee wanneer je daar zin in hebt.

Onze winkel is in hartje Strijen, een gezellig dorp met leuke winkels en horeca in de Hoeksche Waard. Er is voldoende parkeergelegenheid in het dorp.

Doordat we zowel stenen winkel als webshop zijn en ook thuis komen bij onze klanten, zijn we heel flexibel, stel dus gerust je vragen.

Je bent van harte welkom in onze Inrichterij!

Alleen in de winkelKleuradvies Farrow & Ball

We helpen je graag bij het kiezen van kleur voor je interieur. Neem gerust (stof)stalen mee, favoriete woonaccessoires en foto’s van je interieur. We kunnen in de winkel kleur- en productadvies geven. In onze winkel liggen gratis kleurkaarten en inspiratiebrochures voor je klaar en de handige samplepots van Farrow & Ball hebben we in voorraad zodat je de kleur in je eigen interieur en licht kan uitproberen.

We hebben een ruim assortiment op voorraad van de prachtige verven van Farrow & Ball. Ook veel kleuren van Abbondanza wanneer je met krijtverf  je meubeltjes wilt pimpen. Verder bestellen we wekelijks, dus als je een keertje mis grijpt hebben we het snel voor je in huis. De Farrow & Ball verven zijn ook via onze webshop te bestellen.

Binnen de Hoeksche Waard geven we ook kleuradvies aan huis. We komen graag naar je toe om in een ontspannen sfeer in jouw omgeving tot een goed kleuradvies te komen. In een gesprek worden je persoonlijke smaak en wensen besproken. Samen oberveren we de ruimte, het licht en de inrichting van je huis. Zo kunnen we met kleur een sfeer creëren waarin jij je thuis voelt. We rekenen hiervoor 100.= ; bij aankoop van verf in onze winkel  vanaf 250,= wordt dit bedrag in mindering gebracht.

Kom eens aan in onze winkel in Strijen om je vrijblijvend te oriënteren en inspiratie voor je interieur op te doen. Wil je bestellen via de webshop? Aarzel ook dan niet om je vragen te stellen of een gratis kleurenkaart (mee) te bestellen.

Inrichterij Van Toen is Farrow & Ball dealer voor de Hoeksche Waard. We zijn blij om dit mooie product van hoge kwaliteit, milieuvriendelijk gemaakt met natuurlijke pigmenten in onze winkel in Strijen te voeren.