Remmers Interieur & Timmerwerk

Theo komt uit een familie van timmermannen / meubelmakers, zowel zijn vader als zijn opa waren timmerman en Theo heeft zelf ook al zo’n dertig jaar ervaring dus we kunnen veilig zeggen dat hij zich een vakman met ambachtelijke vaardigheden mag noemen. Daarbij kan hij zich goed inleven in de wensen van de klant en vindt hij het leuk om mee te denken en oplossingen aan te dragen. We hebben dan ook veel tevreden klanten.

We verzorgen interieur maatwerk en timmerwerk bij de klant thuis zoals maatwerk kastenwanden, kamer ensuite, maatwerk keukens, keukenkasten of bestaande keukens voorzien van nieuwe fronten, deuren afhangen en beslag monteren, maatwerk tafels en banken, lambrisering, vensterbanken en raamaftimmering, we leveren rolsystemen en maken en/of leveren en hangen loftdeuren af.

Er zijn veel mogelijkheden. Neem contact op met Theo of loop even binnen in onze Inrichterij om een afspraak te maken om wensen en mogelijkheden door te spreken. We denken graag met je mee en geven graag advies. We leveren kwaliteit en gaan voor een interieur waar jij je prettig in voelt.

Inrichterij Van Toen verzorgt ambachtelijk interieur en timmerwerk in de Hoeksche Waard. Kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Bekijk voorbeeldenWinkel Inrichterij Van Toen

Onze winkel is zowel een stenen winkel als een webshop. Alle producten in de webshop zijn ook in de winkel te vinden. Andersom vind je in onze winkel meer producten dan in de shop. Kijk even rond in onze webshop voor een indruk!

In onze winkel vind je assortimenten die niet via de webshop te bestellen zijn, zoals een uitgebreide collectie eerste kwaliteit Zelliges (Marokkaanse handgemaakte tegels) in veel prachtige kleuren, deze moet je gewoon in het echt bekijken. Ook een mooi assortiment handgemaakte cementtegels en de mooiste terracotta en terrazzo vloertegels. Voor alle tegels geldt dat ze ambachtelijk en milieuvriendelijk zijn geproduceerd, absoluut zonder gebruik van kinderarbeid en met een eerlijk loon en arbeidsomstandigheden voor de werknemers.

Verder hebben we in onze winkel een aantal assortimenten die niet in de webshop staan, of er soms later pas in komen. Zoals mooie in Rotterdam gemaakte zeefdruk kaarten, zodat je naast je appje ook een bijzonder kaartje kan versturen. Een kleine collectie (klein)meubelen, handgemaakt en/of vintage, we hebben een mooie collectie biologische zepen die waarschijnlijk binnenkort alsnog in de shop komen en verschillende wisselende, mooie woonaccessoires.

Inrichterij Van Toen is Farrow & Ball én Carte Colori dealer voor de Hoeksche Waard, we zijn heel blij met deze mooie verven gemaakt met natuurlijke pigmenten waar mensen graag een stukje verder voor reizen. We zijn dealer van Frezoli Industrial Lighting en altijd bezig om nieuwe producten en assortimenten op te nemen in onze Inrichterij.

De producten voor de winkel en webshop worden door Monique heel bewust ingekocht. Zij houdt van Dutch Design en Scandinavisch Design (o.a. String Furniture, de pockets staan in de shop, de rest kan via de winkel). En natuurlijk ook design van onze zuidelijke buren, Xala hebben we al een tijdje in ons assortiment en sinds kort ook de mooie producten van House Raccoon. Monique houdt van ambachtelijk gemaakte producten en Fair Trade producten, hergebruik en gerecyclede producten, eerlijke en duurzaam geproduceerde woonaccessoires gemaakt van natuurlijke materialen. Dit vindt je allemaal terug in onze webshop en in onze winkel.

In de winkel staan we klaar om je te helpen wanneer je dat wilt, met (kleur)advies en om je cadeautje gezellig voor je in te pakken. Natuurlijk ben je altijd welkom om gewoon even lekker rond te kijken en inspiratie op te doen voor je interieur. We schenken graag een kopje koffie of thee wanneer je daar zin in hebt.

Onze winkel ligt in hartje Strijen, een gezellig dorp met leuke winkels en horeca in de Hoeksche Waard. Er is voldoende parkeergelegenheid in het dorp.

Doordat we zowel stenen winkel als webshop zijn en ook thuis komen bij onze klanten, zijn we heel flexibel, stel dus gerust je vragen.

Je bent van harte welkom in onze Inrichterij!

Alleen in de winkelKleuradvies Farrow & Ball en Carte Colori

We helpen je graag bij het kiezen van kleur voor je interieur. Neem gerust (stof)stalen mee, favoriete woonaccessoires en foto’s van je interieur. We kunnen in de winkel kleur- en productadvies geven. In onze Inrichterij liggen kleurkaarten en inspiratiebrochures voor je klaar en handige samplepots zodat je de kleur in je eigen interieur en met je eigen licht kan uitproberen. Doordat onze verf met natuurlijke pigmenten wordt gemaakt heeft het licht veel invloed op de kleuren en zijn deze niet op normale mengmachines te mengen.

We hebben een ruim assortiment op voorraad van de prachtige verven van Farrow & Ball en Carte Colori. En we bestellen wekelijks, dus als je een keertje mis grijpt hebben we het snel voor je in huis. De verf is eventueel ook via onze webshop te reserveren om af te halen in onze winkel in de Hoeksche Waard.

We werken samen met interieur adviseurs, dus ook als je kleuradvies en/of interieuradvies graag bij je thuis wilt behoort dit tot de mogelijkheden.

Kom eens aan in onze winkel in Strijen om je vrijblijvend te oriënteren en inspiratie voor je interieur op te doen. Wil je bestellen via de webshop? Aarzel ook dan niet om je vragen te stellen of een gratis kleurenkaart (mee) te bestellen.

Inrichterij Van Toen is dealer van Farrow & Ball en Carte Colori voor de Hoeksche Waard. We zijn blij om deze mooie producten  van hoge kwaliteit, milieuvriendelijk gemaakt met natuurlijke pigmenten in onze winkel in Strijen te voeren.

Je bent van harte welkom in onze Inrichterij!