Home Webshop Verf Inrichterij Nieuws Over ons Contact
03-02-2019

Dealer van Farrow & Ball voor de Hoeksche Waard

Vanaf de opening van onze winkel in 2012 zijn we dealer van Farrow & Ball verf en behang voor de Hoeksche Waard.
We zijn heel blij deze mooie producten in de Hoeksche Waard te mogen voeren. Als Farrow & Ball dealer houden we een ruime collectie van de verven in voorraad en bestellen we wekelijks bij, je hebt dus snel de benodigde producten in je favoriete kleuren in huis!
Farrow & Ball verf kan niet worden nagemaakt op de mengmachine doordat deze wordt gemaakt met natuurlijke pigmenten, in meest andere mengmachines maakt men gebruik van synthetische pigmenten en de formules zijn niet vrij gegeven. De werking van het licht op Farrow & Ball verven is ongeevenaard en niet te vergelijken met synthetische verven. Eenmaal geschilderd met Farrow & Ball verf ben je fan voor het leven!

Waar wij ook heel blij mee zijn; de verf van Farrow & Ball wordt zo duurzaam mogelijk gemaakt zonder aan kwaliteit in te boeten en het verpakkingsmateriaal gerecycled; daar houden we van! We staan voor puur wonen, eerlijk, duurzaam en goede kwaliteit.
Dat Inrichterij Van Toen dealer van Farrow & Ball is voor de Hoeksche Waard zijn we dan ook heel trots op!
Daarnaast zijn de verven van Farrow & Ball ook via onze webshop te bestellen.

In onze winkel ben je van harte welkom voor kleuradvies, neem eventueel kleur- en stofstalen en foto's mee van je interieur, binnen de Hoeksche Waard geven we ook kleuradvies aan huis wanneer je dit wilt.
De gratis kleurenkaart met de 132 kleuren van Farrow & Ball ligt voor je klaar en is ook te bestellen via onze webshop. De sample pots hebben we ook in voorraad, zodat je thuis in je eigen ruimte met het juiste licht de kleur goed kan bepalen. We helpen je graag!

Welkom in onze Inrichterij!

Deel deze pagina:

© 2023 - Inrichterij van Toen

Creatie & realisatie door Monique i.s.m. The MindOffice

Toegevoegd aan je winkelwagen