Home Webshop Verf Inrichterij Nieuws Over ons Contact
28-03-2020

Onze Inrichterij is nog geopend.

Wij zijn nog aan het werk en onze winkel is geopend. We bekijken het per dag. Zolang het goed voelt, er mensen zijn die we ermee helpen, het mag en kan en er niemand zich verkouden voelt in ons gezin, verzorgen we maatwerk en is onze stenen winkel woensdag tm zaterdag geopend.

Bij ons is het goed mogelijk om voldoende afstand te houden en zijn er geen groepen mensen. 

Kan of wil je de deur niet uit, of woon je verder, dan kun je onze Farrow & Ball verf en veel woonaccessoires natuurlijk ook in onze webshop vinden.
Wanneer je inpakken aanvinkt en een ander bezorgadres invult versturen we een mooi ingepakt cadeautje met een kaartje (zonder extra kosten) met de tekst 'dit cadeautje ontvang je van ..' Als je ons laat weten wat (via mail / whatsapp) kan er ook een speciale, persoonlijke tekst op de kaart geschreven worden.

Heb je vragen of speciale wensen? Wil je buiten de webshop bijvoorbeeld iets uit onze winkel geleverd hebben, tegeltjes of verf kiezen op afstand, 's-avonds nog iets aan de deur oppikken, wil je diezelfde dag nog iets bezorgd hebben en woon je in de Hoeksche Waard... zomaar een paar mogelijkheden. Schroom dan niet en neem contact met ons op, via social media, whatsapp, mail of telefoon.

We helpen je graag!

Mocht er iets in de situatie veranderen en kunnen we (een deel van) onze werkzaamheden niet meer uitvoeren, brengen we je direct op de hoogte.

Welkom in onze Inrichterij. Op welke manier dan ook.
Veel liefs,
Theo en Monique

Deel deze pagina:

© 2023 - Inrichterij van Toen

Creatie & realisatie door Monique i.s.m. The MindOffice

Toegevoegd aan je winkelwagen