Home Webshop Verf Inrichterij Nieuws Over ons Contact
30-09-2020

Welkom in onze Inrichterij

Onze woonwinkel in de Hoeksche Waard is vier dagen in de week (wo t/m za) onze gebruikelijke openingstijden geopend. Zolang dit mag en er geen gezondheidsklachten zijn binnen ons gezin en dit goed voelt blijft dit zo. Voor de actuele situatie en onze openingstijden kan onze sociale media en onze website gecheckt worden, we brengen je direct op de hoogte van eventuele veranderingen. Je bent van harte welkom om aan te komen.

Het is goed mogelijk om afstand van elkaar te houden in de winkel, er zijn meerdere presentaties waar omheen gelopen kan worden en er zijn geen grote groepen mensen in onze winkel. Op de winkeldeur vragen we onze klanten om rekening met elkaar te houden en voor elkaar te zorgen, gelukkig gebeurt dit tot nu als vanzelf. We hebben fijne klanten.

We kunnen ons ook voorstellen dat je liever niet teveel de deur uit wilt of kan, vraag ons gerust, als het kan helpen we je ook graag op afstand. Met advies of door iets aan te brengen of op te sturen bijvoorbeeld. Daarbij kan je veel van onze woonaccessoires en al onze Farrow & Ball verven ook in onze webshop vinden. Ook onze interieur werkzaamheden gaan op verantwoorde manier door.

Welkom in onze Inrichterij. Theo en Monique

Deel deze pagina:

© 2024 - Inrichterij van Toen

Creatie & realisatie door Monique i.s.m. The MindOffice

Toegevoegd aan je winkelwagen